Zeitgeist: The Movie

4 Yorum
Zeitgeist: The Movie isimli 3 bölümden oluşan belgesel, insanların büyük şirketler, kurumlar ve hükümetler tarafından nasıl kontrol altına alındığını, manipule edildiğini anlatıyor.

İlk bölüm “The Greatest Story Ever Told”da, eski Pagan inanışlarından günümüze kadar din olgusunu ve insanlar üzerindeki etkisi ele alınıyor.

2. Bölüm olan “All the World's a Stage”, bazı kanıtlar eşliğinde 11 Eylül saldırılarının Irak ve Afganistan’daki saldırıları meşrulaştırmak için Amerikan hükümeti tarafından yapıldığını iddia eden teoriler üzerine gidiyor.

Son bölüm “Don't Mind the Men Behind the Curtain” ise belirli bankaların giderek zenginleştiğini ve dünya ekonomisinin önemli bir kısmını tekeline almasını anlatıyor.


4 yorum:

  1. http://tanrivarmi.blogspot.com/2010/03/zeitgeist-movie-turkce-altyazl.html


    Bu videoyu izleyemiyorum. Sorun bende mi, videoda mı?

    YanıtlaSil
  2. Uyarı için teşekkürler. En yakın zamanda daha işlevsel bir şekilde izlenebilmesi için blogda belgeseli yayınlamaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  3. rapidshare linki çalışmıyor...

    YanıtlaSil
  4. Uyarı için teşekkürler. Ancak Rapidshare gibi sitelerde, bu ve benzeri şeyleri barındırmak pek de iyi bir yöntem değil. Torrent kullanmayı biliyorsanız onu kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Çok daha kolay ve hızlı bir şekilde istediğiniz şeyi indirebilirsiniz.

    YanıtlaSil